Retreats / kurser/foredrag
KURSUS/WORKSHOP
Jeg byder velkommen til  det RÅ "skolekøkken" hvor du bliver  introduceret til verdens mest forførende diæt, der udover at  smage godt også handler om alt fra kærlighed til kildevand – vitaminer og mineraler -  rawfood og superfood – fermentering og spiring – mindset og meditation  - hormoner og energi og ikke mindst alkaline. Mad til super-helte er ikke bare mad men også en måde at leve livet i balance - et naturligt valg med stor tryk på LEVE. I 2016 kan du deltage i mine workshops på mine retreats i Rørvig og på Fejø eller booke dem privat.
Se datoerne her
 
RAWFOOD OG SUPERFOOD 
Jeg har i mange års "turneret" med workshops og kurser hvor mere end 500 kursister er blevet ført sikkert igennem junglen; hvordan du kan spise dig til et bedre helbred, færre kilo, mere energi og færre sygedage uden at det bliver helligt eller kedeligt. Du kan booke en workshop til dit firma og selvfølgelig også til private events.
 
  
        
 
 FOREDRAG - ASPIRANT TIL SUPERHELT
Er det svært at komme op af stolen, ud over scenekanten eller bare op af sengen? hvor mange af dine projekter ender i din skraldespand? Hvis du skulle tænke MEGET STORT hvem og hvordan ønsker du at være? 70 minutters powertalk om hvordan vi kan spise os ind i inspirationen og arbejdsglædens verden. En sjov fortælling om dig og alle os andre der påstår vi spiser og tænker sundt og possitivt, men som konstant slås med cravings, selvkontrol og nejhatten - men er det nu også så slemt?. Her er der ingen pegefingre og fordomme. Fortællingen om alt det superhelte mad du kan smæske dig i, de store tanker der skal tænkes - og om hvordan du overvinder det store hvide dyr der bor i enhver bøtte eller pose du kan finde på hylderne i supermarkedet.  

 

se hvad andre siger om foredraget >>

 

RETREAT  NÆRMERE BESKRIVELSE HER>>

 Superood, Rawfood, yoga, meditaiton, morgenyoga, massage, natural beauty, homonerne, vejrtrækning og meget mere.
 
 
 
 
RÅT ER FLOT

Anmelselse af bogen 
7 DAGE RAW - e-bog,  pris kr. 199,- 
køb den her>> 
                        

Af cand.psych. Lars Ginnerup, stifter af Lykkeklinikken, prisbelønnet ekstern lektor (CBS)

Positiv kommunikation opstår, når rollemodeller opretholder overensstemmelse imellem det de siger, tænker og føler (autenticitet og oprigtighed), og her står Lotte stærkt i kraft af sit mod til at være ærlig og kærlig over for sig selv og læseren.

Hyppighed er vigtigere end intensitet, når vi tæller positive følelser og kloge kalorier. Små, daglige skridt tæller mere end sjældne syvmileskridt, og Lotte tripper foran i parken.

Hvis byens barer trækker i de selvdestruktive, så skrår Lotte over markerne og vender tilbage med noget kult kulinarisk. Fx afrevne blade fra brændenælder eller mælkebøtter, som hun yndefuldt, men overraskende offensivt stikker lige i synet på videoer som i nærværende pakke, (red. E-bogen 7 dage RAW) og om lidt er der uforskammet lækker salat!

Hvis du hyrer Lotte som foredragsholder eller endnu bedre til en juicy workshop, skal du lægge mærke til hendes stemme, der pludselig trækker skævt og udkrystalliserer ultraviolet som skæret fra en okkerorange melon kløvet i tusmørke. Hun er passioneret vedholdende, når det gælder indøvelse af den gode dagsrytme med gaffel.

Dine indvolde vil simpelt hen elske Lottes mad og drikke.

Som hun skriver på sin hjemmeside: ”Blodet i din krop er som jordens oceaner, floder og vandløb - du vil sikkert ikke hælde kemikalier og farlige stoffer direkte ud i dit lokale vandløb? Men hvad med dig selv, hvad hælder du i din egen krop?”

Det er aldrig for sent at blive stærkere i stænglen og smukkere i blomsten end nogen veltilpasset plante i kassen.


Køb bogen her →

Lotte Voigt Arnsted