Detox i 7 dage
køb bogen her

Om Lotte Voigt Arnsted

Født og opvokset i København. Har været bosat i Los Angeles, Californien og bor nu i Hamborg.

 • Life Coach
 • Certificeret TFT-terapeut i diagnosticering, detox og Chakra Clearing, 
  7 års erfaring
 • Certificeret NLP-practitioner, 
  8 års erfaring
 • Certificeret Massør og Reiki Mester, 
  19 års erfaring 
 • Underviser i Rawfood, Superfood og Grøn Stenaldermad, 
  8 års erfaring  
   
 • Retreatleder og facilitator, 
  6 års erfaring
 • Forfatter og musiker
 
Mad - Jeg har i omkring 20 år arbejdet i madbranchen både som celeb kok, event maker, cater, a la carte kok og madskribent>> - med kærlighed til Alkaline, Rawfood, Superfood og en livslang og stor passion for Folk Medicine.  Jeg har i mange år arbejdet med livsstilsændringer og som underviser i superfood, rawfood, alkaline, Folk Medicine og den grønne og bæredygtige variant af stenaldermad. Folk Medicine er læren om hvordan du kan optimere kroppen fysisk og mentalt ved hjælp af jordens spisekammer og helt almindelige fødevarer du har i dine køkkenskabe derhjemme.
  
Publikationer:
 • LOVEFOOD: Vegetarisk kogebog
 • 7 DAGE RAW: Rawfood og superfood med links til mit Raw Køkken, 7 dages raw madplan og tips til en sund og mere bevidst og grøn hverdag. 
 • FROKOST: kogebog med frokostretter er blevet til gennem mit arbejde som privat kok hos kunstneren Per Kirkeby - indeholder 6 originale stentryk af Per Kirkeby. Kan købes gennem forlaget Bjerggaard.
Meditation - Jeg har praktiseret meditation i størstedelen af mit liv og det er i de sidste 8 år blevet en daglig og uundværlig praksis.

Jeg har studeret mange former for meditation, hos mange mentorer og i de Vediske skrifter, men også de mere moderne meditationsteknikker som quantum meditation er et redskab jeg er blevet meget begejstret for, hvilket jeg bruger i en række produktioner af guidede meditationer. Quantum meditation er et audio redskab til dyb meditation hurtigere, det vil sige at alle kan opnå store afstressende og inspirerende resultater med det samme, et redskab i særklasse hvis du vil øge dit fokus og koncentration - ved transformations arbejde og er især et godt redskab hvis du finder meditation svært i starten. Köb mine meditationer her pä siden.

Publikationer:

 • CHAKRA CLEARING: Visualisering hvor du med åndedrættet har fokus på kroppens chakraer. 
 • MØD DIG SELV: En sanserejse hvor du i visualisering møder din egen indre visdom, selvkærlighed og højere jeg.
 • FLYV OG SOV GODT: Jeg tager dig med ud på en flyvetur ud over ørkenen og op over pyramiderne. Visualiseringen lægger op til bedre fokus, selvværd, og du kan trygt blive liggende og sove videre.
 • ÅKANDE DAMMEN: forbereder dig på et bedre fokus ved visualisering i en rejse til ungdommens og vitalitetens have og en svømmetur under vandets overflade.

Den klassiske meditation, som er en livslang praksis, er først og fremmest der hvor vi øver os på at finde stilheden, accepten og kærligheden til alt som er, for dermed komme i bedre kontakt med vores potentiale som menneske.

 
Filosofi - "Jeg tror på at positiv tænkning, kreativ og fysisk udfoldelse, fordybelse og indtagelse af naturlig føde, meget mere grønt og superfoods - alle er "dicipliner" der er værd at fastholde os selv i at praktisere dagligt. Gør vi det, bringer det naturligt alt i balance, lige fra det dybt personlige til de sociale og globale forhold. Det kræver langt mindre end du tror af dig selv at gennemføre en sådan "diciplin".
 
Kærlig hilsen
Lotte Voigt Arnsted
 
Lotte Voigt Arnsted
Therapy & Retreats
 
 
Lotte Voigt Arnsted