Retreat 
D
etox (100% alkaline) yoga, meditation, vejrtrækning.
Retreaten er for dig der trænger til at forkæle dig selv med alt det bedste for krop og sjæl.
 
Du vil på denne weekend detoxe din krop, slippe overskydende væske, øge dit immunforsvar, få mere energi og livslyst, få styr på dit blodsukker, lære dine hormoner at kende - og på bare 3 dage mærke hvordan din krop og mentale tilstand kommer godt tilbage i balance igen.
 
Dagene byder på morgenyoga, vejrtrækningsøvelser, meditation, afspænding, detox bad, raw og superfood workshop, 1:1 konsultation, reflektion og mulighed for detox massage eller Reiki.
 
Jeg har i mange år undervist i, skrevet om og arbejdet med folk-medicine, ayurveda, grøn stenaldermad, rawfood, superfood, massage, meditation, træning og de gode vaner i dagligdagen - og det er med årene blevet til denne livstilsretreat som deltagerne kommer igen på - år efter år.
 
 

Dette siger andre om Retreaten:

Jeg vil gerne sige tak for al inspiration som jeg fik på Fejø, jeg har nu næsten tabt 10 kg hvilket jeg er super glad for, og det er takket være din viden! Den viden du har omkring hormon, stress og blodsukker det virker! mit blodsukker er blevet stabilt og ikke mindst min topmave - den er væk! För spiste jeg mange antioxidanter uden resultat, men tror at alt har blokeret for hinanden.
 
Drop kure og alt andet Quick Fix! Hvis du virkelig vil give dig selv en langtidsholdbar gave, endda en gave til dit velbefindende og til din krop som skal meget igennem sammen med dig - så giv den & dig og alle dem du holder af chancen for at nyde et helt vidunderlig treat på Lotte's body and soul Food Retreat - dagene er perfekt sammensatte - der er masser af tid til fordybelse og Lottes vidunderlige fokus på DIG samt lærerigt at høre andres erfaringer. Lotte har sirligt sammensat alt du får med dig hjem, efter et normalt menneske med en normal hverdag, derfor kan vi nemt med få midler og minimum af tid få det hele til at hænge sammen med den smukke energi og sundhed vi alle drømmer om, endda designet specielt til DIG! Udover maden, samtalerne og energien fra Lotte, så er hun vidunderlig i sine yoga timer, ikke mindst vores meditation og slet ikke at forglemme massagen! Jeg er fyldt med energi, gåpåmod og vilje til at give mig selv et bedre hjem, den krop jeg bor i! Tak skønne Lotte - savner dig allerede! 
 
Fuldt ud fantastik og lærerig. Tusind tak søde Lotte!
 
God inspiration, lækker mad, Lotte er en inspirerende underviser - god stemning, utrolig hyggeligt - anbefaler det varmt!
 
Et godt og inspirerende kursus med mad i alle regnbuens farver, som man bliver glad af at spise - og glad i maven. Lotte er sød, sjov og inspirerende og deler gerne ud af sin viden pä en pædagogisk og praktisk facon. Jeg giver Lottes Retreat min bedste anbefaling.
 
Fantasisk, sjov, berigende og gav ny inspiration. Meget hyggelig stemning og afslappet atmosfære.
 
Det har været den dejligste weekend jeg meget længe har haft. Der har vaeret en fantastisk ro og afslappet atmosfære samt et rigtig godt program, hvor vi fik rørt kroppen. Maden har været meget lækker og inspirerende. Fantastisk!
 
Super Weekend! Væk fra alt der kan stresse eller optage tankerne . Fokus pä sundhed og velvære som kan blive begyndelsen på et sundere liv.  
 
Jeg lever til tider i en stresset hverdag. SuperRaw weekenden gav mig et pusterum og alle mine sanser blev udfordret! Lotte har en fantastisk personlighed - Rolig, hvilede i sig selv og veldokumenterende, og så var det en sand fornøjelse at smage hendes skønne sammensætninger af mad. Kombinationen af sund kost og motion er et super stærkt koncept. Tak!
 
God Weekend med dejlig mad og Træning . Er dejlig afslappet og fyldt op med nye gode ideer til mad og træning. Må sige at Fejø er en dejlig Ø:)
 
Fantastisk! Er positivt overrasket over hele Raw-food delen, og jeg føler mig stærkt inspireret til både mad og træningsdelen.
 
Dejlig inspirerende weekend og et godt springbræt til at starte nogle af de madændringer som jeg skulle have gang i, men al begyndelse er svær når man ikke lige ved hvordan - SÅ tak for et dejligt kærligt spark - nu er der ingen undskyldning for at vente!
 
Godt at have en underviser med holding!
 
 
Lotte Voigt Arnsted
Therapy & Retreats
 
 
Lotte Voigt Arnsted