Detox Yoga Retreat  

Der er ingen planlagte retreats i 2020 

Retreaten indeholder:
  • 3 dages detox, 100% alkaline Rawfood, juicing og de bedste superfoods
  • Morgen og eftermiddags yoga, aften meditation og mulighed for massage
  • Alkaline workshop, lær at lave velsmagende middagsretter, supper, superfood dressinger, smoothies, desserter, brød uden gluten og pålæg baseret på rawfood princippet, samt tips og tricks til en sundere og grønnere hverdag uanset hvilken kost du er til.  
 
Motionen er mindfull og skånsom med virksomme yogaøvelser, også for dit hormonsystem. Åndedrætsøvelser, moving meditation og afspænding er også på programmet. Jeg viser dig hvordan du kan lave selvmassage og ansigtsyoga. På nytårs retreaten har du mulighed for at tilkøbe body SDS og på Sommer retreaten vil du kunne tilkøbe en detoxmassage eller Reiki behandling
 

Du vil på denne weekend nænsomt detoxe din krop, slippe overskydende væske, få styr på dit blodsukker, lære dine hormoner at kende - og på bare 3 dage mærke hvordan din krop og mentale tilstand kommer godt tilbage i balance igen.  
 
Jeg har i 10 år undervist i og arbejdet med folk-medicine, Ayurveda, grøn stenaldermad, rawfood, superfood, massage, meditation, tankefeltterapi, EFT og træning af de gode vaner i dagligdagen - og det er med årene blevet til denne livsstilsretreat, som deltagerne kommer igen på - år efter år.
 
Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at komme på min mailing liste, så du får besked når datoerne er fastlagt. 
 
 
Dette siger andre om Retreaten:
 
Jeg vil gerne sige tak for al inspiration som jeg fik på Fejø, jeg har nu næsten tabt 10 kg, hvilket jeg er supre glad for - og det er takket være din viden! Den viden du har omkring hormon, stress og blodsukker det virker! Mit bloksukker er blevet stabilt og ikke mindst min topmave - den er væk. Før spiste jeg mange antioxidanter uden resultat, men tror at alt har blokeret for hinanden. 

Drop kure og alt andet Quick Fix! Hvis du virkelig vil give dig selv en langtidsholdbar gave, endda en gave til dit velbefindende og til din krop som skal meget igennem sammen med dig - så giv den og dig og alle dem du holder af chancen for at nyde et helt vidunderligt treat på Lotte´s Body and Soul Food Retreat - dagene er perfekt sammensatte - der er masser af tid til fordybelse og Lottes vidunderlige fokus på DIG -  det er lærerigt at høre andres erfaringer også. Lotte har sirligt sammensat alt du få med dig hjem, efter et normalt menneske med en normal hverdag, derfor kan vi nemt med få midler og minimum af tid få det hele til at hænge sammen med den smukke energi og sundhed vi alle drømmer om, endda designet specielt til DIG! Udover maden, samtalerne og energien fra Lotte, så er hun vidunderlig i sine yoga timer, ikke mindst vores meditaion og slet ikke at forglemme massagen! jeg er fyldt med energi, gåpåmod og vilje til at give mig selv et bedre hjem, den krop jeg bor i! Tak skønne Lotte - savner dig allerede!

Fuldt ud fantastisk og lærerig. Tusind tak søde Lotte!

God inspiration, lækker mad, Lotte er en inspirerende underviser - god stemning, utrolig hyggeligt - anbefaler det varmt!

Et Godt og inspirende kursus med mad i alle regnbuens farver, som man bliver glad af at spise - og glad i maven. Lotte er sød, sjov og inspirerende og deler gerne ud af sin viden på en pædagogisk og praktisk facon. Jeg giver Lottes Retreat min bedste anbefaling. 

Fantastisk, sjov, berigende og gav ny inspiration. Meget hyggelig stemning og afslappet atmosfære.

Det har været den dejligste weekend jeg meget længe har haft. Der har været en fatastisk ro og afslappet atmosfære samt et rigtig godt program, hvor vi fik rørt kroppen. Maden har været meget lækker og inspirerende. Fantastisk!

Super Weekend! Væk fra alt der kan stresse eller optage tankerne. Fokus på sundhed og velvære som kan blive begyndelsen på et sundere liv. 

Tilmeld dig retreaten her >>
Lotte Voigt Arnsted