Tilbage
Rød Spicy Hampedip (Hemp)

Rød Spicy Hampedip (Hemp)

Tilberedningstid : 10 Minutter
10 personer
Denne dip kan jeg spise med ske, den har en utrolig god krop og er totalt vanedannende. Den egner sig især til rispakker/rå forårsruller, du kan selv komme alverdens grønne og sprøde lækkerier i dine rå rispakker/forårsruller, men prøv også opskriften på mine Sweet n' Sour Risruller.

Ingredienser

  • 1 dl vand
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. frisk citronsaft
  • 1 rød peberfrugt, hakket lidt over
  • 1⁄2 dl hemp pulver (du kan også bruge hempskaller men de er langt dyrere og hemp pulver er mere koncentreret superfood en skallerne, så jeg foretrækker hemp pulver.
  • 2,5 spsk. gærflager
  • 1/2 spsk. hakket chili
  • 2 spsk. tamari eller soyu (fås i helsekosten og smager af soya)
  • 1/2 tsk. himalayasalt
  • 1 tsk. fintrevet hvidløg
  • en knivspids cayennepeber
  • et drys gurkemeje pulver

Instruktioner

  1. Bland alle ingredienserne i en blender indtil dip'en /saucen er glat og cremet. Denne kan opbevares i køleskabet i op til fem dage.
Lotte Voigt Arnsted