Raw (glutenfri) Cous Cous Royale
Tilberedningstid : 15 Minutter
4 personer
Brug denne cous cous til retter du ellers ville bruge almindelig cous cous til - eller som et måltid i sig selv.
Ingredienser
- Cous cous
- 1 blomkål – de yderste krusninger
- 1 håndfuld Quinua – lagt i blød natten i forvejen (kan udelades)
- 1 Citron - saft og skal enten fint revet
- 1 håndfuld Mandler – hakket fint
- 4 Dadler – skåret i små tern/stykker
- 1 lille håndfuld Mynte – fint hakket
- salt
- evt. et par håndfulde spinatblade
Instruktioner
- Skær de yderste krusninger af blomkålen så det ligner små korn.
- Kom det op i en skål og bland det med den i blød satte quinua.
- Lav fine strimler af den vaskede ubehandlede økologiske citron med et juliennejern eller riv skallen fint på et almindeligt rivejern.
- Hak mandler, dadler og mynte og bland det hele sammen.
- Det er rigtig godt hvis du kan lade det stå og trække i en halv time så de forskellige smagsnuancer kan bygge bro til hinanden.
- Bland evt. med et par håndfulde spinatblade lige før du spiser.