3 VITAMIN INDSPRØJTNINGER NU!

03-04-2013

Efter et forrygende forår med kurser og workshops, har jeg netop brugt dagen på at nærlæse de skønne, dejlige tilbagemeldinger jeg har fået fra de lidt over 60 nysgerrige mennesker som jeg har tilbragt mange timer med i sundhedens tegn. Jeg er dybt taknemlig over at så mange vælger at tage dem selv og deres helbred alvorligt, sikke et privilegium at være med til at insprirere og rykke til folks forestilling om sundhed og gi ud af alle de tricks og tips jeg har samlet gennem mine mange mange år som formidler på området. Noget af det bedste er at de kan mærke den store fordel der er ved at spise sig til et stabilt blodsukker, få stressniveauet ned så kortisolet daler og sidst men ikke mindst skabe en daglig rutine der sørger for at der ikke ophobes toksiner og de “dårlige” østrogener (dermed mindre fedt, stamina, bedre søvn, bedre sexliv, gladere hverdag = overskud på alle hylder). Derfor er det mig en fornøjelse at invitere dig på weekend med mig til sommer og få hele pakken - Se mere her >>

 

Det er ikke nyt men et rungende faktum at det påvirker vores endokrine kirtler og dermed vores hormon balance at være fyldt rigtigt op med vitaminer og mineraler, og når dine hormoner er i balance så er DU i balance. I kroppen findes der ikke noget “dem og os” alting hænger sammen. Vi har tidligere været ret gode til at overhører kroppens signaler, og jeg ønsker mig at vi alle bliver bedre til at lytte til os selv og hvordan vi har det, “uddanne” os til at vide hvordan vores krop fungere og huske at sundhed også er vores tanker og følelser.

Mange føler at de ikke har en jordisk chance for at forestille sig eller mærke hvordan det er at have det rigtig godt, uden de helt almindelige skavanker som væskeophobninger, poser under øjnene, ømme fødder om morgenen, dårlig søvn , lav libido og langsomt miste gløden i huden og lyset i øjnene allerede inden vi er midtvejs i livet, for slet ikke at snakke om ryg problemer, depression, overvægt, autoimmune sygdomme og meget meget andet. Har du først mærket hvad det vil sige at leve i balance, så skal der ekstremt mange vilde heste til at opgive at have en krop der fungere optimalt med saft kraft og livsglæde = overskud på alle hylder.

Det er lige det der betyder ALLER mest for mig, at få overskuddet og livsglæden frem hos så mange som overhovedet muligt - så jeg kan få glæde af det DU har at gi af.

Og suk...udfordringen er stor i øjeblikket - for du har det sikkert ligesom jeg? synes du vinteren har varet alt for længe? - er du nået dertil hvor hår, hud og alt andet, mere end nogensinde, trænger til en vitamin indsprøjtning - så har jeg bogstavlig talt 3 stykker til dig her:

 

Det er en god ide at begynde at juice grøntsager dagligt - det hjælper nemlig din krop med at blive mere basisk, får toksinerne skyllet ud af kroppen og tilfører uforskammet mange vitaminer og mineraler. Det booster din velvære fysisk og psykisk. Foråret er her (det er bare ikke til at se det) og vi har på det her tidspunkt på året brug for alt den saft og kraft vi overhovedet kan få fat på. Prøv disse 3 varianter og fortæl mig hvad du synes...

 

1. æbler


 

Æbler indeholder pektin, et vandopløselig fiber og har masser af er antioxidanter. Æblejuice eller bare æbler au natura kan nedsætte fedtet omkring maven og organerne. Fibrene fra æblet giver dig også en mæthed.

 

Krydret æble juice

 

Ingefær og kanel forbedre lever funktionen

Juice følgende: 2,5 cm ingefær, 2 æbler og tilsæt 1/4 teske kanel

 

2. Tomater

Tomater indeholder vitaminerne C, A og B, og mange andre vigtige vitaminer og mineraler. De fleste mennesker ønsker ikke at spise tomater fordi det er en natskygge plante og fordi det nogen gange godt kan bide lidt i munden og derved skabe en reaktion men tomater er faktisk ret gavnlige. Tomater indeholder lycopep som bekæmper frie radikaler (forurening), beskytter mod solens uv-stråler, nedbringer kolesterol tallet og er forebyggende for prostatacancer. Det er tid til at sætte tomat planter i vindues karmen og så er det bare at vente til det er frostfrit, for så kan du enten sætte dem ud i en stor krukke eller lade dem stå i et solfyldt vindue, så har du i rigelige mængder hele sommeren.

 

Tomato/Tomato

 

Juice: 4 persille stængler, 3 tomater, 1/2 grøn peber, 1/2 agurk, 1 forårsløg,1 citron

Fold persillen rundt om tomaterne når du juicer for at få det største udbytte ud af de ellers ikke så juice-venlige stilke, sådan får du mest ud af dem!

 

3. Selleri

Selleri er en af de store “alkaline konger” altså rigtig gode til at skabe en mere basisk krop, så selleri er værd at begynde at elske. De saftige stængler er super gode at juice. Selleri har anti-cancer egenskaber, hjælper på fordøjelsen og så er det vanddrivende og anti-inflammatorisk. Selleri er rig på natrium og kalium, hvilket er genialt lige efter du har trænet. Selleri indeholder coumariner, som har anticancer egenskaber. Coumarin er også med til at sænke blodtrykket og kan derfor hjælpe mod visse former for migræne.

 

“Belly buster”

Detox juice: 1 stor håndfuld persille, 1 æble, 2 stilke bladselleri, 1/2 rødbede.

 

Med rigtig kærlig hilsen

Lotte

 

PS: hvad er din yndlings juice?


Kategori: SUPERFOOD

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Lotte Voigt Arnsted