RAW YOGA og TRÆNINGS WEEKEND, Fejø 2013

09-07-2013
 

Årets retreat igen en succes - også for mig!

Det er nu en uge siden jeg vendte hjem fra årets retreat på Fejø med det dækkende navn Super Raw trænings weekend #3. Jeg havde fornøjelsen af at være vært for 9 veloplagte mennesker der med åbne øjne og åbent sind, lod sig forkæle med super rawfood fra morgen til aften - morgenyoga, løb med Coach Pernille og top 5 “do this at home” træning til arme mave baller og lår samt lidt tid til meditation. Kort sagt 3 pakkede dage der selvom det lyder hektisk, var smukt og afslappende og det var en gave at følge de skønne deltagere.

 

Hvad gør Rawfood?

At ændre sin kost til raw har en detoxende effekt, og hos deltagerene kan det mærkes på mange måder. På den korte bane, som den umiddelbare effekt af disse weekender er, er det især de “kosmetiske” fordele som; klare øjne, farve i kinderne, og klarere hud der er det mest udtalte, og de fleste bemærker en uforklarlig indre ro, fokus og balance. En anden og ikke uvæsentlig side effekt, også på den korte bane, er at væskeansamlinger og ophobninger forsvinder, og for dem hvor Rawfood og alkaline kost er nyt, er det første gang de har mærket at mad "virker", selv på den korte tid.

 
 
Fotograf Annette Byrholt Hansen

Weekenden er for alle der vil forkæle sig selv

Der er ingen tvivl om at deltagerene i år var parate og motiverede til at få meget mere raw ind i deres hverdag, og helt parat til at få en daglig yoga rutine ind under huden og Coach Pernille trænede deltagerene i bedste boot camp stil og havde fokus på den sunde ryg og de simple øvelser der bare gør dig stærkere og flottere - som er geniale og gør træning til en leg og ikke en sur pligt. Der var både kursister fra mine tidligere retreats, fra mine Super Raw workshops og der var også helt nye ansigter. Jeg bliver hver gang ramt af en eksplosion af inspiration når jeg er sammen med så mange motiverede mennesker - tusind tak for det!

Raw hold Fejø #3 efter 3 rå dage.

Du kan læse mere om hvad andre skriver om forløbet her >>

Jeg tager min egen "medicin"

Jeg har besluttet at holde sommeren fri, så jeg har aflyst retreaten i slutningen af juli, for jeg har haft en hektisk vinter og et travlt forår, og kan mærke at jeg ikke har den fysik og balance jeg jeg gerne vil have, så jeg tager min egen medicin - for at få mig selv i balance. Det betyder at jeg har lavet ændringer i mit bagland, og at jeg bruger sommeren på at nyde livet med dem jeg holder af og til at samle inspiration og ny viden. Jeg vender stærkt tilbage på fuld skrue for at afholde efterårets mange workshops, foredrag, et nyt topmøde og jeg glæder mig virkelig meget til forhåbentlig at gense mange af jer - og til at møde jer jeg ikke har mødt endnu.

Hvis du gerne vil afsted på weekend retreat så er der 3 retreats næste år. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her på siden så får du løbende oplysninger om de forskellige aktiviteter.

Tag med på Vinter retreat 2014

I starten af næste år lige efter nytår afholder jeg næste weekend retreat på Fejø. Der vil være en lille forskel i forløbet. Vinter retreaten er lidt anderledes end sommer retreaten - der er skruet op for intensiteten og det handler om at blive nulstillet og detox’et indefra og ud - og udefra og ind. Der vil være meditation, detox bad, massage, yoga, workshop i vinter-Raw, meget mere om juicing og selvfølgelig masser af superfood. Du kan enten bruge weekenden som ren afslapning og forkælelse, eller du kan bruge den som kickstart ind i det nye år - både fysisk og mentalt. Husk der er mulighed for både dobbelt og enkeltværelser og at weekenden både er for mænd og kvinder.

KONTAKT →
Kategori: RAWFOOD

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Lotte Voigt Arnsted