Blid forårsrengøring af din lever

Skrevet af Lotte Voigt Arnsted
04-04-2014
 
Indenfor kinesisk medicin siger man at “leveren er arkitekten der tegner bygningsværket” og at det er leverenergien der “viser os fremtiden”.
 
Det kan mere end svagt antydes at leveren spiller en af hovedrollerne i din velvære og helse, og foråret er et genialt tidspunkt til en lever-hovedrengøring. Hvis du vil tage den helt store tur kan bogen "Elsk din lever og lev længere" varmt anbefales og med den helt store lever rensning til følge. Jeg har efter bogens foreskrifter været igennem 5 leverrensninger og det er fantastisk. Mindre kan også gøre det, hvordan finder du lidt længere nede.
 
Tiden omkring Nymåne er aller bedst for indvendig rengøring, fordi kroppen binder mindst væske på det tidspunkt, og så kan du med fordel bruge naturens eget medicinskab og spise og drikke din lever i bedre balance.
 
Som tommelfingerregel så er alle bitre fødevarer og drikke leverrensende og her er forslag til dagligt indtag af de gavnlige sager:
 
Hvidløg - et helt fed hvidløg i tynde skiver på en tomatmad, eller spice din salat op med dressing af 2 fed hvidløg, balsamico, lidt himalaya salt og god olivenolie.
 
Grapefrugt - skær ud i fileter og spis som snack
 
Grøn tea - drik morgen, middag og aften.
 
Spinat - lav juice af en stor håndfuld spinat, og en citron (jern og c- vitamin går rigtig godt hånd i hånd) - med hvad du ellers har lyst til, sød med æble evt. med lidt honning eller stevia hvis du skal have det sødt. Det er en fordel at juice få grøntsager “arter” så du undgår oppustethed og kvalme. Mangler du væske til drikken (volume) så brug agurk og/eller bladselleri - bladsselleri er også leverrensende - og tilsæt evt. ingefær eller Cayenne peber for at give den bid og fylde.
 
Avocado - spis 1/2 om dagen.
 
Valnødder - snack på valnødder, bland valnødder, rosiner og mandler med lidt raw cacao - eller kom dem på din morgenmad (grød eller yoghurt/skyr/kefir)
 
Gurkemeje - frisk (kan købes i kina købmand) skrælles og spises raw, enten blendet i dressing til salat eller i din juice. Prøv at blende mango, dæk med vand, en hel citron uden skald og en lille knold frisk gurkemeje. Hvis du bruger pulver skal det være i opvarmet mad som suppe eller gryderetter.
 
Mælkebøtteblade - find nogle der ikke vokser i nærheden af en asfalteret vej og lav salat af bladene ligesom du bruger rucola. De kan med fordel også juices på samme måde som ovenstående spinat.

Kommentarer

 • #1
 • Upad_o__ Konsumencka Sanok
  22-11-2021 15:17
  Upad_o__ Konsumencka Sanok Firmy, które prze_ywaj_ kryzys przep_ywów pieni__nych, spadek sprzeda_y, a nawet upad_o__,
  zazwyczaj s_ w stanie negocjowa_ ze swoimi wierzycielami.
  Pomo_emy Ci przygotowa_ upad_o__ konsumenck_. -
  Upad_o__ Konsumencka Sanok https://sites.google.com/view/upadlosckonsumenckasanok/


 • #2
 • Upad_o__ Konsumencka Sanok
  06-11-2021 08:09
  Upad_o__ Konsumencka Sanok Prawo o upad_o_ci konsumenckiej jest
  do__ skomplikowane i trudno jest je stosowa_
  bez pomocy wykwalifikowanych specjalistów. - Upad_o__ Konsumencka Sanok https://sites.google.com/view/upadlosckonsumenckasanok/


 • #3
 • Kancelaria Upad_o__ Konsumencka
  31-10-2021 15:31
  Hi, Neat post. There is an issue together with your web site in internet explorer, might check this?

  IE nonetheless is the market chief and a large component of people will miss your great writing because of this problem. https://sites.google.com/view/kancelaria-upadlosc/home


1 

Skriv en kommentar

 
Lotte Voigt Arnsted