Er du bange for at sadle om?

Skrevet af Lotte Voigt Arnsted
23-04-2014
 
Det sker at jeg gir' f….. i det hele, og spiser og drikker som om jeg ikke vidste bedre - og det ender med at jeg kort efter befinder mig i en nedadgående spiral og tvivler på alt jeg ved, kender til og har lært, alt imens jeg minkler med de seje drenge og piger der hygger sig med alt godt fra hylderne. "Hul i" om der bliver hostet lidt og at det kræver et par panodiler - og "hul i" at være vidne til vinterdepression og angst - for ligeså snart man kommer hen over middag - eller frem til maj måned - så er de igen i tip topform. Hvor det dog føles godt at være i livet - med hænderne godt nede i skidtet - mit sociale væsen krævede det.
 
Måske sidder du og smiler lidt i "skægget" og tænker "ja selvfølgelig" ingen kan leve så helligt, være så positiv, balanceret, sund? Ja! det er den selv samme skeptikker inde i mig der lod min indre rock'n roller komme op i mig, med et rungende "YOLO".
 
Jeg er stor fortaler for at være autentisk og tro mod sig selv. Jeg skal ikke fortælle Leif fra havnen at han bliver mere lykkelig af at leve 120 år og stoppe med at drikke bajer, og måske kan jeg lære mere af ham om lykke end han kan lære af mig? Jeg påstår ikke at man bliver lykkeligere af at stræbe efter et liv i balance, på samme måde som jeg vælger det, men jeg tror på, at man skal lytte til sin indre stemme og følge med den i tykt og tyndt - tag en dyb indånding og vær dig selv - altid.
 
Hvorfor kommer den gamle rock’n roller så op i os og smækker de gamle laster på bordet som et par veludtrådte bikerstøvler?
 
Ja...hvad MIG (mig, som i Lotte) angår så har jeg fundet ud af, at når jeg hoppede i havnen og rullede min indre rock'n roller ud, så handlede det MINDST om hvad jeg selv havde lyst til, det handlede om hvad jeg troede mine omgivelser forventede af MIG. For ikke nok med at jeg er sund - jeg er også "Large" og "rund" og har ingen pegefingre oppe. Hvis jeg var ærke hellig i alt hvad jeg gør, er det så sandsynligt at kunne bevare at være så "large", og kan jeg overhovedet bevare den menneskelighed og "jeg kender det godt" attitude i det jeg inspirere, underviser i og motivere til, noget der virkelig giver resultater og som du kan mærke giver mening helt ind i hjertet. Og hvem skulle jeg dog så minkle med, hvad med mit sociale væsen?
 
Jeg har med tiden, ved at lytte til min egen krop, og ved at turde gå all in, fundet ud af at der er intet mere rock'n roll end at have så meget energi og nærvær så man kan danse til den lyse morgen bare på raw cacao :) eller bare være høj på livet og mærke at man blot får mer' og mer' og mer' af god gammeldags feel good - inside out - nogen gange skal jeg minde mig selv om det - men det er lang fra kedeligt - det er lyst til livet! life is good...
 
Hvad med dig? Hvad holder dig tilbage?

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Lotte Voigt Arnsted